Buteyko training

Een cursus in de Buteykomethode bestaat niet enkel uit het doen van ademhalingsoefeningen. Een belangrijk deel is het behandelen van de theorie achter de oefeningen, omdat goed begrip van de ademhaling en de oefeningen helpt om deze op de goede manier uit te voeren en om gemotiveerd te blijven. De Buteykomethode is namelijk geen quickfix. Met de training maak je je de methode eigen, maar het belangrijkste werk doe je uiteindelijk zelf, buiten de sessies om.

De training kan als groepscursus gevolgd worden. De groepen zijn klein (maximaal 8 personen), zodat er voldoende ruimte is voor het delen van ervaringen en vragen. Een groepscursus bestaat uit 5 sessies van ongeveer 1,5 uur en een terugkomsessie. Op dit moment staat er geen cursus gepland, maar als je je contactgegevens achter laat word je op de hoogte gebracht zodra er nieuwe data bekend zijn. Interesse? Neem contact op via het contactformulier.

Ook is het mogelijk om de training individueel te volgen. Het aantal en de duur van de sessies stemmen we met elkaar af. Vaak zullen we beginnen met een lange sessie van 2-2,5 uur, gevolgd door een aantal kortere sessies. Interesse? Neem contact op via het contactformulier.

Tarieven:
Groepscursus: € 350,- incl. BTW
Individuele cursus: € 450,- incl. BTW

Buiten de sessies om ben ik bereikbaar voor vragen en extra begeleiding. Ook nadat de cursus is afgerond kan je bij me terecht. Zoals eerder al aangegeven, de Buteykomethode is geen quickfix. Vaak moet je een langere periode met de oefeningen bezig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Om die reden kan je ook na de training nog bij mij terecht. Hier zijn in de meeste gevallen geen kosten aan verbonden.

De cursus wordt gegeven in Zwaag.